Dezinsectie - Dezinfectie - Deratizare

Serviciile noastre, sunt de cea mai bună calitate, executate de personal calificat şi autorizat. Ne adresăm tuturor categoriilor de clienţi (instituţii publice, agenti economici, persoane fizice), oferind posibilitatea încheierii de contracte avantajoase, scopul nostru fiind de combatere a animalelor dăunătoare sănătăţii. Produsele pe care le folosim sunt ecologice şi de cea mai bună calitate şi au o eficienţă maximă.
Image

Garantia Calitatii Maestro DDD

Cu o experienţă vastă în domeniu, ştim ce este mai bine pentru dumneavoastră şi afacerea dumneavoastră, acţionăm prompt şi eficient.
DEZINFECTIE
DEZINFECTIE
Oferim servicii de dezinfecție in condiții de maxima siguranță, garantând metode eficiente si soluții avizate pentru siguranta alimentelor.
DEZINSECTIE
DEZINSECTIE
Servicii profesionale de dezinsecție capuse sau acarieni, paianjeni, gandaci, purici, plosnite, paduchi, albine, muste si tantari si alte insecte.
DERATIZARE
DERATIZARE
Servicii de deratizare profesionale care reprezinta măsuri aplicate permanent în scopul distrugerii rozătoarelor dăunatoare.
DERATIZARE
Dacă sunteți in căutarea unor servicii de Deratizare, Dezinsecție si Dezinfecție sau daca doriți sa aflați mai multe informații despre infestarea cu șoareci, șobolani, atunci ați ajuns unde trebuie!
Obiectivul operațiilor de deratizare este oprirea dezvoltării rozătoarelor si ulterior eliminarea definitiva a acestor factor perturbatori pentru mediul in care trăiți. Pentru început putem spune ca exista multe soluții sau metode din punctul de vedere al operației de deratizare si va prezentam in continuare câteva tipuri de servicii: Deratizarea se efectuează atât in interior cat si in exterior pentru a elimina locurile de adăpost si pentru a împiedica pătrunderea rozătoarelor in interior. Deratizarea este de doua feluri: profilactica sau preventiva si respectiv terapeutica sau de combatere. Masurile de combatere a acestor șobolani si șoareci pornesc in primul rând de la eliminarea in permanenta a surselor de apa si hrana, in special a gunoiului menajer.
DEZINSECTIE
Pentru a alege cele mai potrivite metode si produse pentru operațiile de Deratizare, Dezinsecție si Dezinfecție, evaluarea dăunătorilor trebuie făcută la timp. Garantam reușita operațiilor insa pentru a nu avea parte de efecte secundare nedorite trebuie sa identificam corect tipul de dăunători: căpușe sau acarieni, păianjeni, gândaci, purici, ploșnițe, păduchi, albine, muște si țânțari si alte insecte.
Pentru a preîntâmpina problemele legale, societatea noastră va oferă servici de evaluare si inspecție! Serviciile noastre se adresează atât clienților comerciali, precum si persoanelor fizice care au nevoie de intervenții pentru operațiile DDD.
Dispunem de personal calificat si experimentat pe diferite tipuri de daunatori. Pentru a realiza operatiile de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie la cele mai inalte standarde, toate produsele utilizate sunt avizate de ANSVSA.
DEZINFECTIE
Pentru a realiza servicii de dezinfecție in condiții de maxima siguranță, compania noastră va garantează metode eficiente si soluții avizate de către ANSVSA. Totuși, pentru a va garanta reușita operațiilor DDD trebuie sa identificam corect si la timp tipul de dăunători.   Indiferent de gradul de complexitate va oferim intervenții zilnice, lunare sau trimestriale, așa cum este prevăzut in cadrul legal după fiecare situație. Datorita situațiilor deosebit de grave care pot afecta starea de sănătate a unei întregi comunități prin transmiterea de boli, va oferim consiliere si tratament personalizat: tratament curativ si tratament preventiv. Deși operația de dezinfecție a devenit accesibila din punct de vedere financiar pentru orice tip de beneficiar, evaluarea dăunătorilor trebuie făcută la timp si in anumite situații dezinfecția se realizează preventiv: dezinfecția spitale, dezinfecție spatii publice, mijloacele de transport, dezinfecția parcuri, dezinfecția aeroporturi, dezinfecție adăpost animale, salon de înfrumusețare, etc.
Image
Fiabilitate si Eficienta
Personal Calificat
Produse de Calitate Profesionala
Preturi Corecte

Cauta